Uslovi korišćenja

Hvala Vam što ste posetili veb sajt firme MOTO PLUS doo i pokazali interesovanje za naše programe.

Opšte informacije

MOTO PLUS doo je pokrenuo veb-sajt www.motoplus.rs u interesu ličnih informacija korisnika. Ukoliko koristite veb-sajt, morate se pridržavavati opštih uslova za pristupanje i korišćenje koji su dati u ovom narednom tekstu, kao i u važećim odredbama. Ukoliko pristupate veb-sajtu i koristite ga, bez pogovora prihvatate Opšte uslove koji imaju prioritet u odnosu na bilo koji drugi ugovor koji ste možda sklopili, u bilo kom smislu, sa firmom MOTO PLUS doo ili članovima komercijalne mreže.

Veb-sajt www.motoplus.rs je slobodan i otvoren veb-sajt koji uređuje MOTO PLUS doo, javno preduzeće sa ograničenom odgovornošću koje je registrovano u privrednom registru u Kragujevcu sa sedištem na adresi Marka Zagorca BB u Kragujevcu.

Pristup veb-sajtu

Urednik (administrator) veb-sajta nastoji da omogući kontinuiran pristup veb-sajtu, sve vreme, osim u slučajevima na koje ne može da utiče ili koji su van kontrole firme MOTO PLUS doo, kao i u slučaju kada dođe do prekida u radu, ili tokom neophodnog održavanja veb-sajta i ažuriranja njegovih usluga. U skladu sa time, MOTO PLUS doo ne garantuje pristup veb-sajtu i/ili uslugama, kao ni valjanost prenosa i učinka u smislu kvaliteta i vremena odgovora.

Urednik (administrator) veb-sajta nije odgovoran ako nije moguć pristup veb-sajtu i/ili ako usluge ne mogu da se koriste.

Zaštita i obrada podataka lične prirode

Trenutno veb-sajt motoplus.rs ne zahteva lične informacije, kao što su korisničko ime naloga ili lozinka. Tako da možete pristupiti veb-sajtu, a da ne otkrijete svoj identitet ili lične informacije.

Međutim, možemo da dobijemo automatske informacije koje, ni u kom slučaju, ne mogu da se dovedu u vezu sa osobom. Te informacuje ukazuju na zemlju iz koje pristupate veb-sajtu, vrsti internet pretraživača koji koristite, sistema instaliranog OP-a na vašem računaru i imena domena preko koga ste pristupili veb-sajtu.

Kada posećujete naš veb-sajt, možemo automatski da unesemo kolačić u vaš računar. Kolačić je mali softverski kod koji se šalje vašem pretraživaču preko internet servera i čuva se na čvrstom disku vašeg računara. Ne možemo da vas identifikujemo preko kolačića. Uopšteno govoreći, kolačić nam omogućava da registrujemo informacije koje se odnose na vaše pretraživanje našeg veb-sajta (koje ste stranice posetili, vreme, mesto i tok pretraživanja itd.), koje očitavamo prilikom vaših uzastopnih poseta našem veb-sajtu. Ukoliko želite možete odbiti postavljanje kolačića tako što ćete da izmeniti postavke pretraživača, ali, u tom slučaju, može da se dogodi da neki delovi veb-sajta ne funkcionišu. U svakom trenutku možete sami da uklonite kolačiće tako što ćete koristiti uputstvo u korisničkom priručniku za vaš računar.

Ograničenje odgovornosti

Informacije i preporuke na ovom internet serveru date su dobronamerno. MOTO PLUS doo, i distributeri ulažu veliki trud i daju sve od sebe kako bi ponudili najkvalitetnije informacije na veb-sajtu motoplus.rs. Međutim, MOTO PLUS doo ne može da garantuje apsolutnu tačnost i pouzdanost svih informacija na veb’sajtu. Priložene informacije i/ili dokumenta mogu da sadrže tehničke nepreciznosti ili greške prilikom unosa podataka. Preporuka je da proveravate tačnost, značaj i verodostojnost informacija i/ili dokumenata na ovom veb-sajtu. MOTO PLUS doo ili članovi komercijalne mreže ni u kom slučaju neće ažurirati ili ispravljati informacije date na veb-sajtu motoplus.rs. MOTO PLUS doo zadržava pravo da ispravi sve greške koje primeti. Informacije na veb-sajtu nisu preporuka da se koriste informacije, proizvodi, postupci, oprema ili recepture koji nisu u skladu sa patentom, autorskim pravima ili registrovanom markom. MOTO PLUS doo ili članovi komercijalne mreže ne odgovaraju i ne prihvataju bilo kakvu neposrednu ili posrednu odgovornost ukoliko su upotrebom ovih informacija prekršena prava patenta, autorska prava ili prava registrovane marke.

Informacije i/ili dokumenta na ovom veb-sajtu mogu se dopunjavati i ažurirati u bilo kom trenutku. Mogu da se ažuriraju u periodu od trenutka kada ih korisnik preuzme na svoj računar do trenutka kada ih kasnije čita. Oni su dati isključivo kao smernice i ne mogu se smatrati ugovornom ponudom firme MOTO PLUS doo ili članova njene mreže. Moguće su greške ili propusti.
MOTO PLUS doo ima obavezu da postupa na najbolji mogući način i nije odgovoran za bilo kakvu posrednu ili neposrednu štetu nastalu usled oslanjanja na određenu informaciju, njenu upotrebu ili upotrebu proizvoda na koji se informacija odnosi, a koja se pokaže kao netačna ili nepotpuna.

Pristup proizvodima i uslugama predstavljenim na veb-sajtu može biti ograničen. Stoga morate da proverite da li zemlja u kojoj pristupate internetu dozvoljava pristup našem veb-sajtu.

Prava intelektualne svojine

Veb-sajt je delo firme MOTO PLUS doo. O dizajnu i razvoju veb-sajta se brine Agencija WebPortal iz Kragujevca.

Fotografije, tekstovi, slogani, crteži, slike, video snimci i drugi radovi na veb-sajtu vlasništvo su firme MOTO PLUS doo ili treća lica koja su ovlastila MOTO PLUS doo da ih koristi. Reprodukovanje materijala sa veb-sajta u štampanoj formi ili reprodukovanje podataka obrađenih na njemu, kao i dela reprodukovanih ovde, strogo je ograničeno na ličnu upotrebu, isključujući upotrebu u reklamne i/ili komercijalne i/ili informativne svrhe.

Izuzev prethodnih odredbi, bilo kakvo reprodukovanje, reprezentacija, korišćenje ili dopunjavanje, bilo kakvim postupkom ili na bilo koji medijum, kompletnog ili delimičnog veb-sajta, kompletnog ili delimičnog dela koji je u njegovom sastavnom delu, strogo je zabranjeno bez prethodnog odobrenja firme MOTO PLUS doo.

Ime MOTO PLUS doo udruženi slogani, logotipi i grafičke reprezentacije, kao i imena proizvoda MOTO PLUS doo asortimana i usluga u vezi sa njima, osim ako nije drugačije navedeno, registrovane su marke u vlasništvu firme MOTO PLUS doo i ne mogu se koristiti bez pismenog ovlašćenja firme MOTO PLUS doo. Mogu se navoditi i druge marke: koristi ih MOTO PLUS doo uz ovlašćenje nosioca marke.
Reprodukovanje, podražavanje, korišćenje ili dopunjavanje ovih marki bez prethodnog ovlašćenja firme MOTO PLUS doo ili odgovarajućih nosilaca marki, strogo je zabranjeno.

U skladu sa odredbama Opštih uslova, korisnik ne sme da kopira, menja ili reprodukuje na bilo koji način informacije i elemente sa veb-sajta. Ne sme ni da interveniše na veb-sajtu ili postupa tako da krši prava intelektualne svojine firme MOTO PLUS doo i trećih lica koja su ovlastila MOTO PLUS doo da ih koristi. Ako Opšti uslovi to ne odobravaju, strogo je zabranjeno korišćenje prava intelektualne svojine firme MOTO PLUS doo ili trećeg lica koje je ovlastilo MOTO PLUS doo da ih koristi.

Komercijalna mreža

Komercijalna mreža firme MOTO PLUS doo u Srbiji je spremna da vam pruži dodatne informacije koje vam mogu biti potrebne u vezi sa bilo kojim proizvodom ili uslugama predstavljenim na veb-sajtu. Obratite se lokalnom distributeru ili dileru.

Dileri i distributeri su nezavisni i rade u svoje ime. U tom smislu su odgovorni za sve informacije koje objavljuju na veb-sajtu.

Ažuriranje Opštih uslova

MOTO PLUS doo zadržava pravo da dopuni i ažurira veb-sajt u bilo kom trenutku i bez prethodnog obaveštavanja, kao i Opšte uslove. Korisnik prihvata te dopune i ažuriranja i stoga mora redovno da posećuje ovaj deo i proverava Opšte uslove koji su na snazi.

Brendovi koje zastupamo

Moto Plus d.o.o. iz Kragujevca u svojoj ponudi ima poznate brendove kamionskih i auto delova, ulja i maziva, akumulatora, prateće opreme i kozmetike. Brendove koje zastupamo i imamo u ponudi su:

  • TOLEDO
  • PACE
  • Covind
  • Emmerre
  • Gazprom Neft
  • Valvoline
  • Smarttech
  • Sanko
  • Midac
  • Lezen
Kragujevac - Sedište firme

Gornjomilanovačka 104AKragujevac+381 (0)34 385 350

Beograd - Predstavništvo

Majora Zorana Radosavljevića 370Beograd - Zemun+381 (0)11 78 70 026

Novi Sad - Predstavništvo

Novosadski put 132Novi Sad - Veternik+381 (0)21 820 422