Otkup starih akumulatora

MOTO PLUS DOO pored prodaje novih akumulatora, preduzeće je ovlašćeno za skladištenje i otkup starih akumulatora.
Stari olovni akumulatori sa sumpornom kiselinom su jedan od najrasprostranjenijih zagađivača životne sredine. U Srbiji postoje hiljade tona starih, korišćenih akumulatora u industrijskim zonama, auto-servisima, garažama itd, koji se sakupljaju i prerađuju na neadekvatan način i koji su stalan izvor štetnog zračenja a zagađuju zemljište i vodotokove.

MOTO PLUS DOO ima dozvolu za sakupljanje, otkup i skladištenje starih olovnih akumulatora, koji se nakon otkupa prosleđuju fabrici za reciklažu. Prednosti reciklaže su: ušteda energije, ekološki efekat i ekonomski efekat u racionalnom korišćenju mineralnih resursa.

Otkup starih akumulatora vrši se svakog radnog dana od 7,30h do 16,00h na adresi preduzeća ali i u drugim gradovima gde samo na Vaš poziv dolazimo našim vozilom i otkupljujemo na licu mesta sa isplatom ODMAH.

Predajom starih baterija ovlašćenom otkupljivaču ispunjavate sve zakonske propise kojim je definisan promet opasnog otpada u koje spadaju stare baterije ili akumulatori. Tek posle predaje stare baterije ovlaćenom otkupljivaču, a to je preduzeće MOTO PLUS, dobijate dokumenat o kretanju opasnog otpada kojim se završava procedura otkupa i prodaje. Samo ovlašćene organizacije koje poseduju dozvole Ministarstava životne sredine za otkup, transport i skladištenje mogu Vam obezbediti dokumenat o kretanju opasnog otpada!

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas telefonom ili mailom.

Brendovi koje zastupamo

Moto Plus d.o.o. iz Kragujevca u svojoj ponudi ima poznate brendove kamionskih i auto delova, ulja i maziva, akumulatora, prateće opreme i kozmetike. Brendove koje zastupamo i imamo u ponudi su:

  • Brand
Kragujevac - Sedište firme

Marka Zagorca 1bKragujevac+381 (0)34 385 350

Beograd - Predstavništvo

Majora Zorana Radosavljevića 370Beograd - Zemun+381 (0)11 78 70 026

Novi Sad - Predstavništvo

Novosadski put 132Novi Sad - Veternik+381 (0)21 820 422