FIAT DUCATO

Istorija Fiat-a je počela pre više od jednog veka, na samom početku perioda italijanske industrijalizacije u kojoj je ova kompanija uvek imala vodeću ulogu. Od tada, Fiat se konstantno razvijao i rastao.
Jula 1899. godine u zgradi Palazzo Bricherasio, potpisana je povelja kompanije “Società Anonima Fabbrica Italiana Automobili Torino”. Među članovima odbora direktora, posebno se isticao Giovanni Agnelli koji je i osvojio priznanje za idejnu i stratešku viziju kompanije. Tri godine nakon osnivanja, tačnije 1902. godine, Agnelli je imenovan za rukovodećeg direktora.
Prva fabrika otvorena je 1900. godine u ulici Corso Dante u Torinu. Tom prilikom zaposleno je 150 radnika koji su proizvodili 24 automobila godišnje. Prvi Fiat-ov logo, ovalnog oblika i plave pozadine, usvojen je 1904. godine.
Svoju težnju da se probije na internacionalno tržište, Fiat je u prvi mah ispunio već 1908. godine osnivanjem kompanije Automobile Co. u Sjedinjenim Američkim Državama. Proizvodnja je rasla i razvijala se munjevitom brzinom – pored putničkih automobila proizvođeni su i kamioneti, brodski motori, kamioni i tramvaji.
Godina 2007., počela je lansiranjem modela Bravo, na kome se prvi put našao novi Fiat-ov logo kao opipljiv znak zaokreta kompanije.

Veliki izbor branika, dodatne opreme i retrovizora za dostavna vozila IVECO – FIAT.
Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas telefonom ili mailom.

Pogledajte proizvode u našoj ponudi

Brendovi koje zastupamo

Moto Plus d.o.o. iz Kragujevca u svojoj ponudi ima poznate brendove kamionskih i auto delova, ulja i maziva, akumulatora, prateće opreme i kozmetike. Brendove koje zastupamo i imamo u ponudi su:

  • Brand
Kragujevac - Sedište firme

Marka Zagorca 1bKragujevac+381 (0)34 385 350

Beograd - Predstavništvo

Majora Zorana Radosavljevića 370Beograd - Zemun+381 (0)11 78 70 026

Novi Sad - Predstavništvo

Novosadski put 132Novi Sad - Veternik+381 (0)21 820 422