Delovi karoserije i oprema

Kamionski branici, maske, nogostopi, blatobrani, retrovizori, haube, vrata, svetlosna oprema (farovi) i retrovizori sa pripadajućom opremom, sve to na jednom mestu!
MOTO PLUS DOO u kamionskom programu Vam omogućuje da lako dođete do željenog dela za poznate brendove kamiona! Veliki izbor:

  • kamionskih branika, maski, nogostopa, blatobrana, hauba, vrata, i pripadajuće opreme;
  • svetlosna oprema (farovi);
  • retrovizori sa pripadajućom opremom.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas telefonom ili mailom.

Kamioni su jedni od najmoćnijih vozila koja možete videti na drumu, zbog čega se vrlo često koriste za prevoz ljudi i teških tereta. Kamioni se u startu proizvode kao teži i jači od drugih vrsta vozila zbog načina i razloga njihovog korištenja. Čak i uz ovaj naglaskak na snazi, kamionski delovi podležu propadanju usled velikih opterećenja i dugotrajnog rada. Ovo je mesto gde Vašem kamionu možete pomoći. Mi smo u mogućnosti da ponudom kamionskih delova visokih performansi zadovoljimo potrebe svih vrsta kamiona, SUV i off-road vozila. Imamo veliki izbor delova i pribora visoke kvalitete na lageru, i nudimo ih po najnižim mogućim cenama. Sve što trebate učiniti je da pronađete komponente koje će se savršeno uklopiti u mere vašeg kamiona. Bez obzira na to šta je potrebno za Vaš kamion, možete ga pronaći kod nas – Moto plus doo.
Naša misija je nabavka kamionskih delova, pribora i prateće opreme visokog kvaliteta za Vas u što kraćem vremenskom roku na obostrano zadovoljstvo – Moto plus doo.

Pogledajte proizvode u našoj ponudi

Brendovi koje zastupamo

Moto Plus d.o.o. iz Kragujevca u svojoj ponudi ima poznate brendove kamionskih i auto delova, ulja i maziva, akumulatora, prateće opreme i kozmetike. Brendove koje zastupamo i imamo u ponudi su:

  • Brand
Kragujevac - Sedište firme

Marka Zagorca 1bKragujevac+381 (0)34 385 350

Beograd - Predstavništvo

Majora Zorana Radosavljevića 370Beograd - Zemun+381 (0)11 78 70 026

Novi Sad - Predstavništvo

Novosadski put 132Novi Sad - Veternik+381 (0)21 820 422