Akumulatori

MOTO PLUS DOO je generalni uvoznik akumulatora poznatog italijanskog proizvođača MIDAC, DYNAMIC PLUS. Ova veoma poznata i renomirana fabrika nalazi se u regiji SOAVE kod VERONE. Proizvodnja akumulatora se vrši po najsavremenijoj i potpuno novoj tehnologiji proizvodnje livenih olovnih ploča. U paleti svojih proizvoda poseduju čitavu lepezu i asortiman od baterija za sve vrste motornih vozila do stacionarnih industrijskih baterija. Poseban kvalitet ove fabrike ogleda se u organizaciji isporuke proizvedenih baterija gde uvek dobijate svežu bateriju – formiranu, sa maksimalnim kapacitetom od 100% i napunjenošću 100% i nikada starijom od 7 dana od momenta izlaska sa proizvodne linije pa do krajnjeg kupca. Ovako organizovana proizvodnja i prodaja omogućava ogromnu prednost u odnosu na druge fabrike. Procenat usvojenih reklamacija je izuzetno mali, jer se radi o vrhunskoj tehnologiji. Izlazna snaga baterija kao i trajnost je usklađena sa svim zahtevima rigoroznog tržišta i proverena je u najtežim uslovima eksploatacije.

Preduzeće MOTO PLUS doo poseduje najsavremeniju laboratoriju sa opremom za servisiranje i dijagnosticiranje akumulatora svih amperaža i izlaznih snaga. Savremenom servisnom opremom sa apsolutnom sigurnošću za veoma kratako vreme ustanovljavamo pravo stanje baterije. Postoji mogucnost sa stalnim kupcima da se obezbedi i zamenska baterija koja ima namenu da u slucaju reklamacije nove baterije u garantnom roku obezbedimo zamenu kako bi vozilo bilo u funkciji. Ovo je naročito značajno na sve transportere u domaćem i međunarodnom transportu jer potencionalna reklamacija baterije ne utiče na dalji rad teretnog vozila jer odmah dobija zamensku bateriju. Ostvarivanje prava za dobijanje zamenske baterije postize se potpisivanje ugovora o poslovno tehnickoj saradnji gde se prodavac obavezuje da za stalnog kupca obezbedi odredjeni broj zamenskih baterija. Sve prijavljene reklamacije se rešavaju veoma brzo, u zakonskom roku od 8 dana i o trošku preduzeća MOTO PLUS.

Takođe smo ovlašćeni za sakupljanje, otkup i skladištenje starih akumulatora.

 

Pogledajte proizvode u našoj ponudi

Brendovi koje zastupamo

Moto Plus d.o.o. iz Kragujevca u svojoj ponudi ima poznate brendove kamionskih i auto delova, ulja i maziva, akumulatora, prateće opreme i kozmetike. Brendove koje zastupamo i imamo u ponudi su:

  • Brand
Kragujevac - Sedište firme

Marka Zagorca 1bKragujevac+381 (0)34 385 350

Beograd - Predstavništvo

Majora Zorana Radosavljevića 370Beograd - Zemun+381 (0)11 78 70 026

Novi Sad - Predstavništvo

Novosadski put 132Novi Sad - Veternik+381 (0)21 820 422