Filteri

 

MAN FILTERIMOTO PLUS doo Kragujevac je ovlašćeni prodavac filtera  MANN+HUMMEL sa 70 godina dugom tradicijom predstavlja vodećeg svetskog proizvođača filtera za sve topove vozila.

MOTO PLUS doo Kragujevac raspolaže velikim asortimanom, MANN filtera za sve vrste teretnih vozila najnovije genarcije euro 5 i euro euro 6 koji postižu uvek najbolji kvalitet i osiguravaju besprekoran rad svakog motora.

MOTO PLUS doo garantuje svojim potrošačima da MAN  filteri, ne samo što produžavaju radni vek motora, takođe znatno smanjuju troškove goriva, jer zadržavaju svu nečistoću i sprečavaju njen odlazak u motor.

Samo čist motor je dobar motor koji pruža visoke performance.

Zato ne čudi da MANN filteri drže preko 50 procenata tržišta filtera u Nemačkoj.

Naravno Mann filteri su i nezaobilazni u prvoj ugradnji u brojnim novim modelima vodećih svetskih proizvođača.

MOTO PLUS doo sa osortimanom MAN filtera  obezbeđuje najkraći razmak  između predstavljanja novog modela i njegovom pojavljivanju u aftermarketu.

Milioni zadovoljnjih korisnika širom sveta već je otkrilo zadovoljstvo korišćenja MANN filtera. Budite i vi među njima.

FRAD FILTERI

 

Moto Plus doo je ovlašćeni prodavac Frad filtera

FRAD fabrika posluje sa veoma dugom i uspešnom tradicijom. Od svog nastajanja davne 1958.godine  do današnjih dana uspela je da se pozicionira kao jedna od najvećih proizvođača na Balkanu. U svojoj proizvodnji imaju  preko 2500 različitih artikala među kojima su filteri vazduha, goriva, ulja i klime za sve tipove vozila.

Moto Plus doo može isporučiti Frad filtere po želji kupca za vrlo kiratko vreme. Kompanija Frad omogućava preko našeg sajta online katalog koji je besplatan i gde se može veoma lako pronaći bilo koji filter iz proizvodnog programa Frad AD (ubaciti link online Frad)

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas telefonom ili mailom.

  


Pogledajte proizvode u našoj ponudi

Brendovi koje zastupamo

Moto plus doo iz Kragujevca u svojoj ponudi ima poznate brendove kamionskih i auto delova, ulja i maziva, akumulatora, prateće opreme i kozmetike. Brendove koje zastupamo i imamo u ponudi su:

  • Brand
Sedište firme - Kragujevac

Marka Zagorca 1bKragujevac+381 (0)34 385-350

Poslovnica Beograd - Zemun

Majora Zorana Radosavljevića 370Beograd - Zemun+381 (0)11 78 70 026

Predstavnistvo NOVI SAD

Novosadski put 132Novi Sad+381 (0)21 820 422